Fluvius

Wie zijn steentje bijdraagt aan energiezuiniger wonen, kan rekenen op financiële steun. Je hebt recht op tal van BENOvatiepremies. Hieronder vind je een overzicht van de BENOvatiepremies van Fluvius. Een extra duwtje in de rug om de investeringskost nog sneller terug te verdienen.

Facturen 2020

Minder energie verbruiken en het milieu ontzien. Het loont altijd de moeite, maar kost je wel een financiële inspanning. Die inspanning willen we graag wat lichter voor je maken met deze interessante premies. Een belangrijke voorwaarde is wel dat je de premie ten laatste een jaar na je laatste factuur aanvraagt.

Verder lezen »
Facturen 2021
EPC-Labelpremie (vanaf 2021)

Heb je een woning met een slechte energieprestatie? Als je de woning binnen de 5 jaar zo grondig renoveert dat het EPC-Label aanzienlijk verbetert, dan kun je vanaf 2021 een premie krijgen.

Verder lezen »
Huur- en isolatiepremie

Huurhuis isoleren? Een fluitje van een cent! Woon jij als huurder in een woning die nog niet of slecht geïsoleerd is? Of ben jij verhuurder van zo’n woning? Dan komt jouw woning misschien in aanmerking voor een huur- en isolatiepremie.

Verder lezen »
Totaalrenovatiebonus of BENO-pass

De BENO-pass is een elektronisch dossier waarin automatisch wordt bijgehouden welke energiebesparende investeringen zijn uitgevoerd in een woning of wooneenheid (bijvoorbeeld een appartement) in het Vlaamse Gewest. Je kunt de BENO-pass vergelijken met een spaarkaart die je recht geeft op een bonus als aan bepaalde voorwaarden voldaan is.

Verder lezen »
Maak hier een afspraak bij de Habito Woonwinkel

Maak hier een afspraak bij de Habito Woonwinkel

Langs komen bij Habito Woonwinkel in Heuvelland, Poperinge of Vleteren? Boek hier je afspraak.