Netbeheerder Fluvius

Minder energie verbruiken en het milieu ontzien. Het loont altijd de moeite, maar kost je wel een financiële inspanning. Die inspanning wil Fluvius graag wat lichter voor je maken met deze interessante premies. Een belangrijke voorwaarde is wel dat je de premie ten laatste een jaar na je laatste factuur aanvraagt.

Facturen 2019

Individuele premies van je netbeheerder Fluvius voor eindfacturen vanaf 1 januari 2019 tot en met 31 december 2019 in bestaande woningen.

Verder lezen »
Facturen 2020

Minder energie verbruiken en het milieu ontzien. Het loont altijd de moeite, maar kost je wel een financiële inspanning. Die inspanning willen we graag wat lichter voor je maken met deze interessante premies. Een belangrijke voorwaarde is wel dat je de premie ten laatste een jaar na je laatste factuur aanvraagt.

Verder lezen »
Totaalrenovatiebonus of BENO-pass

De BENO-pass is een elektronisch dossier waarin automatisch wordt bijgehouden welke energiebesparende investeringen zijn uitgevoerd in een woning of wooneenheid (bijvoorbeeld een appartement) in het Vlaamse Gewest. Je kunt de BENO-pass vergelijken met een spaarkaart die je recht geeft op een bonus als aan bepaalde voorwaarden voldaan is.

Verder lezen »
Huur- en isolatiepremie

Huurhuis isoleren? Een fluitje van een cent! Woon jij als huurder in een woning die nog niet of slecht geïsoleerd is? Of ben jij verhuurder van zo’n woning? Dan komt jouw woning misschien in aanmerking voor een huur- en isolatiepremie.

Verder lezen »
Labelpremie (vanaf 2021)

EPC-Labelpremie voor nieuwe eigenaars in 2021 bij energierenovatie Koop, erf of krijg je een huis of appartement in 2021 dat niet energiezuinig is? Als je het binnen de 5 jaar zo grondig renoveert dat het EPC-Label aanzienlijk verbetert, dan kun je een premie krijgen. Voor een woning die je aankocht met een EPC-Label E of F kan de premie, afhankelijk van het behaalde label na renovatie, tussen 2.500 en 5.000 euro bedragen. Om nog maar te zwijgen over de lagere energiefactuur waarvan je nog jaren profiteert.

Verder lezen »
Premie zonnepanelen (vanaf 2021)

Wie vanaf 1 januari 2021 een nieuwe PV-installatie (foto-voltaïsche zonne-installatie) in dienst neemt, komt in aanmerking voor een eenmalige premie.

Verder lezen »
Maak hier een afspraak bij de Habito Woonwinkel

Maak hier een afspraak bij de Habito Woonwinkel

Langs komen bij Habito Woonwinkel in Heuvelland, Poperinge of Vleteren? Boek hier je afspraak.