Premies

Zowel hogere overheid als bij de gemeente, zijn verschillende premies te verkrijgen voor verbeterings- , renovatie- en aanpassingswerken.
Voor sommige werken kunnen er ook premies verkregen worden bij de netbeheerder.

Gedetailleerde informatie vind je bij de verschillende overzichtspagina's. 

Heb je nog vragen of wil je nog meer toelichting of hulp bij de aanvraag, kom dan zeker eens langs op één van onze zitdagen in de verschillende gemeenten.

Federale Overheid
Vlaamse Overheid

De Vlaamse Overheid moedigt het verbeteren, renoveren of aanpassen van je woning aan onder de vorm van verschillende premies, waarbij er telkens specifieke voorwaarden omtrent de aanvraag worden opgelegd.

Verder lezen »
Gas.be

Vervangt u een oude gasketel door een nieuwe condensatieketel? Minder CO2 uitstoten en tegelijkertijd meer besparen? Vervang je oude gastoestel door een nieuw toestel op gas en ontvang tot € 500 vervangpremie.

Verder lezen »
Fluvius

Minder energie verbruiken en het milieu ontzien. Het loont altijd de moeite, maar kost je wel een financiële inspanning. Die inspanning wil Fluvius graag wat lichter voor je maken met deze interessante premies. Een belangrijke voorwaarde is wel dat je de premie ten laatste een jaar na je laatste factuur aanvraagt.

Verder lezen »
Poperinge

De stad Poperinge helpt je mee investeren in het verbeteren, renoveren of energiezuiniger maken van je woning met premies voor verschillende werken.

Verder lezen »
Vleteren
Heuvelland

Gemeentelijke premie voor veiligheidsvoorzieningen voor senioren en personen met een handicap of arbeidsongeschiktheid.

Verder lezen »

Maak hier een afspraak bij de Habito Woonwinkel

Langs komen bij Habito Woonwinkel in Heuvelland, Poperinge of Vleteren ? Boek hier je afspraak.