Energie

Vlaamse energielening

Een renteloze energielening voor inwoners uit de Westhoek... Energie neemt een steeds grotere hap uit ons huishoudelijk budget. Nochtans kan je met allerhande energiebesparende investeringen de energiefactuur flink laten zakken. Enkele voorbeelden zijn: je woning isoleren, het plaatsen van een hoogrendementsketel, gebruik maken van hoogrendementsglas, plaatsen van een zonneboiler, plaatsen en zonnepanelen, …. Deze energiebesparende maatregelen verdienen zichzelf vroeg of laat terug, onder meer dankzij premies en fiscale voordelen van de verschillende overheden. De werken om jouw energieverbruik te verminderen vragen echter vaak serieuze investeringen waarvan je slechts geleidelijk de vruchten kan plukken. Door het verstrekken van de renteloze leningen willen de gemeenten van de Westhoek je alvast op weg helpen.

Verder lezen »
Renovatiebegeleiding

Denk je aan verbouwen, maar weet je niet hoe hieraan te beginnen? Neem dan contact op met Energiehuis DVV Westhoek voor een gratis renovatiebegeleiding!

Verder lezen »
Energieleverancier
Energieke dorpen

Energieke Dorpen brengt mensen uit de dorpen samen om energie te besparen en groene energie op te wekken.

Verder lezen »
Zonne-energie
Digitale meter

Vanaf 1 juli 2019 start Fluvius met de uitrol van de digitale energiemeter. Deze elektronische meter zal uw huidige elektriciteits- en gasmeter vervangen. Maar wat verandert er nu precies?

Verder lezen »
Maak hier een afspraak bij de Habito Woonwinkel

Maak hier een afspraak bij de Habito Woonwinkel

Langs komen bij Habito Woonwinkel in Heuvelland, Poperinge of Vleteren? Boek hier je afspraak.