Woonwinkel Poperinge Woonwinkel Poperinge
U bent hier: Home>Premies>Energiepremies

Energiepremies

Energiepremies

Jaarlijks kost het verwarmen en verlichten van ons huis handenvol geld.  In veel gevallen kan deze kost sterk verminderd worden, zonder dat we in de winter hierdoor in de kou moeten zitten.
Het aanbrengen van isolatie, het plaatsen van hoogrendementsbeglazing, het onderhouden of vervangen van een oude stookketel … zijn enkele voorbeelden van energiebesparende investeringen die helpen om ons energieverbruik sterk te laten dalen. 

Dankzij de talrijke premies en steunmaatregelen, is de kost voor deze investering vaak veel lager dan men denkt. Voor een overzicht van de premies waarvoor u in aanmerking komt en de begeleiding bij de aanvraag van deze premies, kan je terecht bij de woonwinkel medewerker.

 

   

 

Nieuws : Energie

Maak je woning energiezuiniger zonder impact op je budget ! 28.03.2017

De West-Vlaamse Energiehuizen starten een project om eigenaars met een bescheiden inkomen te helpen hun woning energiezuinig te maken.


Warmtefoto Poperinge-centrum : thermoloket vanaf 12 oktober ! 08.10.2015

Woon je in Poperinge-centrum en ben je benieuwd hoe jouw dak scoort op de warmtefoto ? Het thermoloket-team staat klaar ...


Poperinge Isoleert ! 22.09.2015

Met deze campagne willen de Stad Poperinge en de Provincie West-Vlaanderen het isoleren van daken, muren en vloeren promoten.
Ongeacht of ...


Heuvelland Heuvelland Heuvelland Ocmw Poperinge

Op deze pagina